پیتزا مرغ باربیکیو یکی از پیتزاهای محبوب است؛ اگر از طعم سس باربکیو خوشتان می‌آید به احتمال زیاد از طعم این پیتزا هم خوشتان خواهد آمد.

Chicken Pizza - پیتزا مرغ

به گزارش همشهری‌آنلاین، پیتزا یک محبوب همیشگی است. غذایی که با وجود کالری بالا، همچنان وسوسه‌انگیز است و نمی‌توان به آن دست رد زد. پیتزا مرغ باربیکیو یکی از پیتزاهای محبوب کالیفرنیایی است. ما دستور این پیتزا خوشمزه را برای شما آماده کرده‌ایم تا به سادگی در خانه‌های خودتان آن را آماده کنید. اگر طرفدار طعم‌های خاص و پنیرهای مختلف هستید، این دستور را از دست ندهید.

مواد لازم برای ۸ نفر (یک پیتزای بزرگ)

فلفل دلمه‌ای بزرگ: یک عدد، خرد شود.
سینه مرغ: دو عدد، به صورت مکعبی خرد شود.
پیاز بزرگ: یک عدد
روغن سبزی‌جات: یک قاشق غذاخوری
قارچ: یک پیمانه، خرد شود.
سس باربکیو: نصف پیمانه
پنیر چدار: ۱۵۰ گرم
سس گوجه فرنگی: یک پیمانه
خمیر بزرگ پیتزا: یک عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه پیتزای مرغ با سس باربیکیو

۱- فر را از قبل روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

۲- پیازها را خلال کرده و در تابه درون روغن سرخ کنید تا کاراملی رنگ شوند.

۳- سینه‌های خرد شده مرغ را به سس باربیکیو کاملا آغشته کنید.

۴- سس گوجه‌ فرنگی را روی خمیر پیتزا به طور یکنواخت پخش کنید.

۵- روی آن‌ها قارچ، فلفل، پیاز و مرغ را پخش کنید.

۶- روی تمام مواد فوق، پنیر موزارلا، پنیر چدار و نمک و فلفل بریزید.

۷- آن‌ها را درون فر به مدت ۲۰- ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود حرارت دهید.

۸- پیتزا آماده است تا سرد نشده آن را میل کنید.

طرز تهیه پیتزای مرغ با سس باربیکیو | به ۲ روش ساده یک نوع پیتزا بپزید

طرز تهیه پیتزای مرغ به روشی دیگر

مواد لازم (برای ۲ نفر)

خمیر پیتزا ۹۰۸ گرم
اسپری روغن آشپزی به مقدار لازم
مرغ خرد شده دو فنجان
سس باربیکیو سه‌چهارم فنجان
پنیر پیتزا رنده شده یک فنجان
پیاز قرمز متوسط خرد شده یک‌چهارم فنجان
گشنیز تازه خرد شده به مقدار لازم

مراحل پخت پیتزای مرغ

► مرحله اول

ابتدا فر را روی دمای ۲۴۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا کاملا گرم شود. کف سینی فر را با اسپری آشپزی چرب کنید، همچنین می‌توانید از کاغذ روغنی استفاد کنید. در یک کاسه متوسط، تکه‌های مرغ و یک چهارم از سس باربیکیو را با یکدیگر ترکیب کنید و به آن استراحت دهید.

► مرحله دوم

یک سطح صاف را آرد پاشی کنید . خمیر پیتزاها را روی سطح قرار دهید و با وردنه به میزان لازم صاف کنید. سپس آن‌ها را به سینی فر منتقل کنید.

روی هر خمیر پیتزا را با یک چهارم فنجان سس باربیکیو طعم‌دار کنید. پس از آن، تکه‌های مرغ را به‌طور مساوی روی خمیرها پخش کنید، اما از لبه آن‌ها حدودا یک سانتیمتر را خالی بگذارید.

حالا وقت آن است که یک لایه از پنیر پیتزا رنده شده را روی خمیر پخش کنید، سپس نوبت پیازهای قرمز است و در نهایت پنیر گودا خرد شده را به آن‌ها اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله، مقداری فلفل خشک شده را روی پیتزا مرغ باربیکیو بپاشید.

► مرحله سوم

سینی را به فر منتقل کنید، ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان لازم است تا روی پیتزا کاملا طلایی شود. پس از آن می‌توانید پیتزاها را به ظرف سرو منتقل کنید.

در آخر هم اگر تمایل داشتید، می‌توانید پیتزاها را با گشنیز خرد شده تزئین کنید که این کار باعث عطر و طعم فوق‌العاده آن هم می‌شود.

منابع: همشهری‌آنلاین، کتاب کاله

کد خبر 106637

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۳:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۵
    4 0
    آخ خدا چقدردلم خواست چطوری میتونید عکس و دستور غذاهایی رو منتشر کنید که تهیه ش برای مردم سخته
    • آوا IR ۱۸:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۱
      0 0
      آره واقعا من یادم نمیاد کی پیتزا خوردم. با این گرونی
    • ناشناس IR ۱۷:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۲
      0 0
      دقیقا👌
  • IR ۲۳:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۲
    0 0
    من دلم پیتزا خواست الان 😭